Tartışma yaratan çıkış: Pop müziği rezil ettiler!

Ünlü şarkıcı Tuğba Özerk, “Hep mi ritim aynı olur ya? Pop müziği rezil eden insanlar!” diyerek, Edis Görgülü, Zeynep Bastık ve ‘Reynmen’ adıyla tanınan Yusuf Aktaş’ı hedef aldı.

Tartışma yaratan çıkış: Pop müziği rezil ettiler!

Yeni şarkısı “Halaybaşı”nı müzikseverlerle buluşturan Tuğba Özerk, popçu Edis, Zeynep Bastık ve ‘Reynmen’i eleştirdi.

“POP MÜZİĞİ REZİL ETTİLER”

Twitter hesabından paylaşımda bulunan ünlü şarkıcı, “Hep mi ritim aynı olur ya? Edoş, Zeynoş bir de Reynoş çıktı başımıza… Bir de birliktelik kurmuşlar. Bu pop müziği rezil eden insanlar… Öperim.” ifadelerini kullandı.

TAKİPÇİLERİNİ İKİYE BÖLDÜ

Özerk, ardından, “Sahte okeyler. Hep dön, dön aynı… Öptüm.” paylaşımında bulundu. Şarkıcının bu gönderileri takipçilerini ikiye böldü. Kimi kullanıcılar Tuğba Özerk’e hak verirken, kimisi ise “Böyle bir şey söylemeye ne gerek vardı ki? Herkesin tarzı, rengi, ne olduğu kendisine. Bu başkasını ilgilendirmez.” diyerek, sanatçıyı eleştirdi.

Edis Görgülü, Zeynep Bastık ve ‘Reynmen’ lakaplı YouTuber Yusuf Aktaş’ın Özerk’e yanıt verip vermeyeceği ise merak konusu oldu.

“YALAN” İKİNCİ SIRADA

Öte yandan Bastık ile Reynmen, ‘Yalan’ adlı şarkılarını iki gün önce müzikseverlerle buluşturmuştu. ‘Yalan’, YouTube’da Trend Videolar Listesi’nde 2. sırada yer alıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X