Tatile para harcamam!

Yaz mevsimini tatilde geçiren Özlem Yıldız, güney sahillerindeki 5 yıldızlı tesislerin tanıtım amacıyla kendisini davet edip ağırladığını, dolayısıyla hiç para harcamadığını itiraf eti.

Tatile para harcamam!

ÖZLEM’İ KIZDIRAN SORU

Neredeyse hergün Türkiye’nin farklı bir tatil bölgesinden ve lüks tatil mekanlarından paylaşımlar yapan Özlem Yıldız, bir takipçisinin ‘Bu değirmenin suyu nereden geliyor?’ sorusuna çok sinirlendi. ‘Bir iş yaptığını görmüyorum. Hep otellerde pahalı yerlerdesin’ yorumu üzerine samimi bir itirafta bulunan Yıldız, tatillerde hiç para harcamadığını söyledi.

SPONSORLU GEZİYOR…

Yıllardır sunuculuk yaptığını, 5 yıldır da devam eden bir programı olduğunu hatırlatan Özlem Yıldız, bir yandan mesleğini sürdürürken, tatillerini ise sponsorlu yaptığını dile getirdi. Yıldız, ‘Ödül törenleri sunumu, açılışlar, bayi toplantıları yani ekstra olarak yeterince yoğunum. Sosyal medyayı saymıyorum bile. Üstelik çoğu otellerde tanıtım amaçlı misafir ediliyorum’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X