Teksas stadı doldurdu

Yeşil beyazlı taraftarların Atatürk Stadı’nda düzenlediği iftara bin 500 kişi katıldı.

Teksas stadı doldurdu

Teksas’ın Atatürk Stadı’nda camiaya verdiği iftar organizasyonunda muhteşem görüntüler yaşandı. Bin 500 kişinin katıldığı iftara Bursaspor Başkanı Ali Ay ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda taraftar katıldı.

Atatürk Stadı’nda Teksas Tribününün olduğu bölümde meşaleler yakılıp tezahüratlar söylenirken tüm yeşil beyaz sevdalılarının tüyleri diken diken oldu. İftar yemeğinde tüm camiaya birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Yeni başlangıç olsun

İftar sonrası konuşma yapan başkan Ali Ay, ‘Artık yeni bir sayfa açtık. Başarı için yeniden ayağa kalkmak için birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var.

Bu iftar yeni bir başlangıç olsun’ dedi. Teksaslı Bursasporlular Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz katılan herkese teşekkür ederek ‘Bütün gruplar burada. Herkesin ayağına sağlık. Kötü izleri artık geride bırakma zamanı. Yeni bir sayfa açmanın zamanı geldi. Bir olalım birlik olalım’ diye konuştu. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X