Teröre Tepkiler Devam Ediyor

Bilecik Giyim Mensucat Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Haşim Balcı, son günlerde yaşanan terör olaylarını lanetleyen bir basın açıklaması yayımladı

Teröre Tepkiler Devam Ediyor

Bilecik Giyim Mensucat Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Haşim Balcı, son günlerde yaşanan terör olaylarını lanetleyen bir basın açıklaması yayımladı. Haşim Balcı, mesajında, son günlerde yaşanan hain terör saldırıları sonucu ülke ve millet olarak yasa boğulduklarını belirtti. Ülkenin bölünmez bütünlüğüne kast eden, milletin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışan hain terör saldırılarını nefret ve şiddetle kınadıklarını ifade eden Balcı, “Bu saldırıları gerçekleştiren alçaklar şunu hiçbir zaman unutmasınlar: Biz geçmişte olduğu gibi bugün de, yarın da hep birlikte terörün karşısında, tek vücut ve tek ses olarak karşı duracağız. Yıllardır ülkemizi bölmeye, şanlı bayrağımızı indirmeye çalışan terör odaklarına karşı güvenlik güçlerimizin gereken cevabı vereceğine olan inancımız tamdır. Bu saldırılar birlik ve beraberliğimize en ufak bir zarar veremeyecektir. Terörle mücadelede uğradıkları hain saldırı sonucu şehit düşen asker ve polislerimize yüce Allah’tan rahmet; kederli ailelerine ve sevenlerine sabırlar dileriz. Mekanları cennet olsun, milletimizin başı sağ olsun” diye belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X