‘Testi negatif çıkarsa öpüşürüm’

Son projesi için kısa sürede 79 kilodan 58 kiloya düşen Feyza Civelek, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. 26 yaşındaki oyuncu, yeni projeler ve özel hayatına ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı.

‘Testi negatif çıkarsa öpüşürüm’

Rol aldığı dizi geçtiğimiz hafta final yapan Feyza Civelek, “Dizi bitti, moral alışverişi yapıyorum. Hemen yeni projeleri okumaya başladım. 2-3 aya yeniden ekranlarda olmayı planlıyorum” dedi.

‘ÖPÜŞME SAHNESİ’ SORUSU!

26 yaşındaki oyuncu, gazetecilerden gelen “Pandemi döneminde set koşullarını güvenli buluyor musunuz? Bu süreçte öpüşme sahnelerinde oynamayı kabul eder misiniz? sorusuna yanıt verdi.

Feyza Civelek, “Oyuncunun testi negatif çıkarsa tabii ki oynarım, setlerde bütün tedbirler alındığı için sıkıntı olmaz” cevabını verdi.

“AŞK MESAJLARI GELİYOR”

Özel hayatıyla ilgili merak edilenleri de yanıtlayan oyuncu “Aşk hayatımda da, işteki gibi teklifler çoğaldı ama önce kariyerim” şeklinde konuştu.

Civelek, “Instagram’dan da gelen mesajlar oluyor ama bunlara öncelik vermiyorum. Kalp güzelliği önemli benim için ve bu kadar zayıfladığıma göre kilolu biriyle olmak istemem” açıklamasını yaptı.

“BAKAN BİR DAHA BAKIYOR”

Bir dönemin fenomen dizisi ‘Adını Feriha Koydum’da rol alan Feyza Civelek, kısa sürede 20 kilo verdi. Büyük bir değişim geçiren oyuncu, geçtiğimiz ay objektiflere takılmıştı.

Nişantaşı’nda bir kafeden kahve aldıktan sonra basın mensupları ile ayaküstü sohbet eden Feyza Civelek, “1,5 ayda 21 kilo verdim. 58 kiloyum, şu an kilomdan memnunum” demişti.

26 yaşındaki oyuncu, “İstemek başarmanın yarısıdır. Mide ameliyatı geçirmedim, sporla zayıfladım. 58 kiloyum. Görenler başta tanıyamıyor, sonra bakan bir daha bakıyor. Ondan da gurur duyuyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Oyunculuğa ‘Acemi Cadı’ ile başlayan Feyza Civelek; ‘Sihirli Annem’, ‘Kavak Yelleri’, ‘Adını Feriha Koydum’, ‘Güllerin Savaşı’ gibi dizilerde rol almıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X