Timsah’tan Seleznov bombası

Mesut Mestan yönetimi, golcü sorununu Ukraynalı yıldız ile çözmeyi planlıyor. Yeşil beyazlı yönetim Malaga’da bekleneni veremeyen sözleşmesi feshedilen 34 yaşındaki golcü oyuncuyla her konuda anlaşmaya vardı. 

Timsah’tan Seleznov bombası

ERKAN SAĞLIK

Transferin bitimine sayılı saatler kala 9 oyuncuya imza attıran Bursaspor yönetimi, bombaları arka arkaya patlatmaya hazırlanıyor… İlk yabancı transferini Bolusporla sözleşmesi sona eren Mamadou Diarra ile yapan yeşil beyazlılar, şimdi de Eski Akhisarsporlu İspanya’nın Malaga takımından ayrılan Ukraynalı golcü Yevhen Seleznov ile anlaşmaya vardı… Başkan Mesut Mestan’ın Teknik direktör Yalçın Koşukavak ile yaptığı toplantı sonrasında takımı ileride tutacak ve gol yükünü sırtlayacak bir santrafor almak konusunda ortak karar aldığı ve bu yüzden bonservisi elinde olan 34 yaşındaki Ukraynalı GolcüYevhen Seleznov’u transfer etmem kararı aldığı öğrenildi.

Bekleneni veremedi

Dünkü mücadele öncesinde Bursa’ya davet edilen Seleznov ile her konuda anlaşmaya varıldığı ve resmi imzaların bugün atılacağı öğrenildi. Geçtiğimiz sezon ligin ilkyarısında Akhisarspor formasını giyen Seleznov 7 maçta 3 gol attı. Ligin ikinci yarısını ise Malaga’da geçiren ve beklendilerin dışında kalan tecrübeli golcünün sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. 34 yaşındaki Ukraynalı Golcü Yevhen Seleznov kariyerinde Dnipro, Shaktar Dotetsk, Arsenal Kiev, Kardemir Karabükspor ve  Kuban Krasnodor formaları giydi. Seleznov Ukrayna Milli Takım formasını da 57 kez terletip 11 gol attı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X