TOBB’dan tüm illere indirim listesi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), 81 ildeki üyelerine enflasyon ile mücadele kapsamında indirim yapılacak ürünlerin listesini gönderdi.

TOBB’dan tüm illere indirim listesi

TOBB tarafından üyelere gönderilen yazıda, TÜFE’de yer alan ürün ile hizmetlere yönelik asgari 3 ay süreyle en az yüzde 10 indirim yapılmasının teşvik edilmesi ve indirim yapan üyelerin tespit edilmesi istendi. TOBB’un üyelerinden indirim yapmasını istediği ürünler arasında, un, bebek maması, bulgur, ekmek, makarna, kırmızı ve beyaz et, süt, peynir, yumurta, sıvı yağ, çeşitli meyve ve sebzeler, kuruyemiş bakliyat, salça, zeytin, şeker, bal, mazot, bebek bezi, elektrik, konut kirası, doğalgaz ve su gibi ürünlerin de aralarında bulunduğu 400’den fazla ürün yer aldı. Kampanyaya katılan tüm şirketler form doldurarak TOBB’a iletecek. Formda şirket bilgilerinin yanı sıra indirim yapılan ürün ve hizmet sayısına yer verilecek. Form bir hafta içinde TOBB’a ulaştırılmış olacak ve bundan sonra süreç başlayacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X