Transferde son gün bombaları!

Daha önce 9 futbolcu alan Bursaspor, dün kadrosunu 4 isimle güçlendirdi. Yeşil beyazlı kulüp transferin son gününde Yevhen Seleznyov, Igor Da Silva, Selçuk Şahin ve Özer Hurmacı’yı kadrosuna kattı.

Transferde son gün bombaları!

Futbolda transferdönemi dün sona erdi. Bir çok ekip gecenin geç saatlerine kadar takviye yaparken, Bursaspor kadrosunu 4 isimle güçlendirdi. Transfer tahtasının açılmasından sonra adeta şaha kalkan yeşil beyazlılar, son gün Yevhen Seleznyov, Igor Da Silva, Selçuk Şahin ve Özer Hurmacı’yı renklerine bağladı. Daha önce Anıl Karaer, Cüneyt Köz, Recep Aydın, Musa Araz, Aykut Akgün, Çağlar Şahin Akbaba, Onurcan Piri, Mamadou Diarra ve Burak Altıparmak ile anlaşmaya varan Bursaspor böylelikle 13 transfer yapmış oldu.

BÜYÜK TECRÜBE

Süper Lig’de daha önce Kardemir Karabükspor ve Akhisarspor formalarını giyen Yevhen Seleznyov herkesin çok yakından tanıdığı bir isim. Her iki ekipte de başarılı olan Ukraynalı forvet, ardından gittiği Malaga’da aradığını bulamamıştı. 34 yaşındaki futbolcunun Türkiye kariyerinde 64 maçta 22 golü bulunuyor. Seleznyov, Ukrayna Milli Takımı’nda ise 57 maçta görev yaptı ve rakip fileleri 11 kez sarstı.

KOŞUKAVAK’IN ESKİ ÖĞRENCİSİ

Özer Hurmacı ve Selçuk Şahin, Türk futbolunun deneyimli isimlerinden… Geçen sezon Gazişehir’de forma giyen Igor Da Silva ise Teknik Direktör Yalçın Koşukavak’ın eski öğrencisi. Yalçın Hoca, 23 yaşındaki kanat oyuncusunu geçtiğimiz sezon Gaziantep temsilcisine transfer ettirmişti. Igor Da Silva, Gazişehir’de 22 maça çıkmış ve 2 gol, 2 asistle oynamıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X