Tuba Büyüküstün’den Sefirin Kızı mesajı

Star TV’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı kadrosuna katılan Tuba Büyüküstün, Instagram hesabından duygularını paylaştı. İşte “Hepimiz için açık havada derin bir nefes almak gibi bir deneyim olması dileğiyle” diyen 38 yaşındaki oyuncunun mesajı ve hakkında merak edilenler.

Tuba Büyüküstün’den Sefirin Kızı mesajı

Oyuncu Tuba Büyüküstün, Neslihan Atagül’ün sağlık problemleri nedeniyle (Geçirgen bağırsak sendromu) ayrıldığı Sefirin Kızı kadrosuna katıldı. Engin Akyürek; Uraz Kaygılaroğlu, Bülent Şakrak, Doğukan Polat, Hivda Zizan Alp, Özlem Çakar Yalçınkaya, Erdal Küçükkömürcü, Gonca Cilasun, Tülin Yazkan, Esra Kızıldoğan, Cemre Öktem ve Zerrin Sümer birlikte rol alacak olan Büyüküstü, duygularını Instagram hesabından paylaştı…

ZXiwhQeKjEKWRdhfzcv1qg

38 yaşındaki oyuncu mesajında “Hem tanıdık, hem yepyeni bir yolculuk başlıyor. Çok sevgili eski partnerim Engin, canım senaristim, dostum Eylem, bu sektördeki ilk yıllarımda tanıştığım sevgili Emre, daha önce pek çok projeme ev sahipliği yapmış Star TV ile tekrar çalışacak olmanın keyfiyle, yepyen bir karakterle sizinle buluşacak olmanın heyecanını birlikte yaşıyorum. Hepimiz için açık havada derin bir nefes almak gibi bir deneyim olması dileğiyle. Hoşbuldum. Yakında görüşmek üzere” dedi.

auETE3BPYUW3Rwjq_0hNsw

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X