Tuğba Ekinci hayranlığını haykırdı: Seni seviyorum

Sosyal medya paylaşımları ile dikkat çeken şarkıcı Tuğba Ekinci, Instagram hesabından dünyaca ünlü oyuncuya hayranlığını böyle gösterdi.

Tuğba Ekinci hayranlığını haykırdı: Seni seviyorum

Tuğba Ekinci, şarkıcılığının yanı sıra sosyal medya hesabından yaptığı eleştirilerle adından söz ettiriyor.

Ünlü oyuncu, bu kez de Al Pacino’ya (79) olan hayranlığını ilginç bir mesajla gösterdi.

Instagram hesabından dünyaca ünlü oyuncu Al Pacino’nun fotoğrafını paylaşan Ekinci, “Vay vay karizması yüksek zeki insanların aurasına aşığım. Dünyada aşık. Al Pacino seni seviyorum” notunu yazdı.

İsrailli oyuncu Meital Dohan (40), sinema dünyasının efsanevi isimlerinden Al Pacino (79) ile biten ilişkisi hakkındaki sözleri ile magazin gündemine damga vurmuştu.

İsrail’de yayınlanan bir dergiye konuşan Meital Dohan, ABD’li yıldız ile aralarındaki 39 yaş farkın ve aktörün para harcamayı pek sevmemesinin ilişkiyi bitirdiğini söylemişti.

40 yaşındaki güzel, 180 milyon dolarlık (1 milyar TL) servete sahip olduğu tahmin edilen Al Pacino’nun ‘cimri’ davrandığını belirtmişti: Al Pacino bile olsa bu kadar yaşlı bir adamla birlikte olmak zor. İnkâr etmeye çalıştım ama dürüst olmak gerekirse yaşlı bir adam. Para harcamayı sevmediğini kibarca nasıl söyleyebilirim? Bana sadece çiçek aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X