Tüm teklifleri geri çevirdi

Bursaspor yönetimi, Jires Kembo’yla masaya oturdu ancak sunulan öneriler kabul görmedi.

Tüm teklifleri geri çevirdi

Devre arasına kadar alacaklarının verilmesi şartıyla kendisine kulüp bulması veya başka bir yerde çalışması istenen Kembo ‘ret’ cevabı verdi. Yönetim bu adımları atarken, deneyimli krampon geçmiş alacakları için kulübe ihtarname gönderdi. 

Bursaspor’da Jires Kembo krizi yine patlak verdi. Sezon başındaki Afyon kampına götürülmeyen ardından affedilen ancak takıma katılmasına rağmen yedek kulübesinden çıkamayan ve kilolarından hala kurtulayan tecrübeli futbolcu için yeşil beyazlı yönetim yeni çareler aramaya başladı. Maliyeti 1 milyon 250 bin Euro’yu bulan Kembo ile geçtiğimiz günlerde biraraya gelen Ali Ay yönetimi, çeşitli seçeneklerle yolları ayırmayı planladı ancak hedefine ulaşamadı. 

BAŞKA YERDE ÇALIŞ…

İlk olarak Kembo’ya devre arasına kadar olan bütün alacaklarını verip sözleşmeyi feshetmeyi sunan Bursaspor yönetimi ‘ret’ cevabıyla karşılaştı. Ardından yine alacaklarının verilmesi şartıyla devre arasında kendisine kulüp bulması istenen tecrübeli futbolcu bu öneriye de sıcak bakmadı. Ayrıca takımdan ayrı olarak başka bir yerde antrenman yapması istenen Kembo bu istediği de kesin bir dille kabul etmedi. 

İHTARNAME ÇEKTİ

Bursaspor yönetimi,bu adımları atarken Jires Kembo yaşanan bu gelişmelerin ardından alacakları için kulübe ihtarname çekti. Geçmiş dönemden alacakları bulunan deneyimli oyuncunun takındığı tavırlar Başkan Ali Ay’ı adeta çileden çıkardı. Teknik Direktör Samet Aybaba’nın Ankaragücü ve Galatasaray maçlarında yedek kulübesine dahi almadığı Kembo’nun Bursaspor’la mayıs 2019’a kadar mukavelesi bulunuyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X