Türksat Kablonet’ten Fiber İnternet Fırsatları

TÜRKSAT tarafından 24 ilde oluşturulan fiber internet ağı üzerinden Kablonet, KabloTV ve Kabloses hizmeti verilmektedir. TÜRKSAT’ın fiber internete erişim markası olan Kablonet tarafından “Sınırsız İnternet Kampanyaları” duyuruldu.

Türksat Kablonet’ten Fiber İnternet Fırsatları

Ev ve işyerlerinde fiber internet kullanmak isteyen vatandaşlar bu kampanyaların avantajlarından yararlanabiliyor.

Aylık 29,99 Liradan başlayan kampanyalarda şirketler, kamu kuruluşları, gençler, öğrenciler, şehit ve gazi aileleri de unutulmadı.

Ev ve iş yerinde fiber internet kullanmak isteyenlere cazip fiyatlarla sunulan kampanyalar 2018 yılının sonuna kadar devam edecek.

Her kesime uygun kampanyalar mevcut

TÜRKSAT Kablonet Uydunet Fiber İnternet Kampanyaları farklı içerikleriyle çeşitleniyor. Gerçek Sınırsız Fiber İnternet Kampanyası, TV ve İnternet Kampanyası, Sinemalı TV ve İnternet Kampanyası, Eğlenceli Kampanya, Cayda Gel Kampanyası, 3 Ay Bedava Kampanyası, Hayatı Yakala Kampanyası, Hepsi Bir Arada Kampanyası, 100 Güldüren Kampanya, Engel Tanımayanlara Özel Kampanya, Şehit Yakını ve Gazilere Özel Kampanya, KabloTV Müşterisine Özel Kablonet Kampanyası, Sadece Kablonet İnternet Kampanyası, Sınır-Sizsiniz Kampanyası ve tabii ki gençler için özel, Gençlere Özel Kampanya.

24 İlde Fiber Ağ Üzerinden Hızlı İnternet

TÜRKSAT’ın Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bolu, Bursa, Denizli, Edirne, Eskişehir, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Karaman, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Mersin, Samsun, Tekirdağ, Yalova, Zonguldak merkez ilçelerinde oluşturduğu fiber internet ağı sayesinde vatandaşlar kurulum ve aktivasyon ücreti ödemeden en uygun fiyatlı internete sahip olabiliyor.

İnternet, Televizyon Yayını ve Sabit Telefon Hizmeti Bir Arada

Kablonet İnternet abonesi olan vatandaşlar aynı zamanda HD TV yayınlarını da ilave ücret ödemeden seyredebiliyor. Kampanyadan yararlananlar, sabit hat ücreti ödemeden ev telefonu numarasına sahip olabiliyor ve aylık sadece 2,99 Liraya her yöne görüşme yapabiliyor.

Kampanyalar hakkında ayrıntılı bilgileri http://www.kablonetbasvuru.com/kampanyalar adresinden alabilirsiniz. Kampanyalardan yararlanmak isteyen vatandaşlar 0850 888 0 126 numaralı TÜRKSAT Abonelik hattını da arayabilirler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X