Tüyleri diken diken etti! ‘Ah be baba neden…’

Rasim Öztekin’in kızı Pelin Öztekin yaptığı duygusal paylaşımla tüyleri diken diken etti. Babasını kaybeden genç oyuncu özlemini takipçileriyle paylaştı.

Tüyleri diken diken etti! ‘Ah be baba neden…’

Geçirdiği kalp krizi sonucu 8 Mart’ta babası Rasim Öztekin’i kaybeden oyuncu Pelin Öztekin yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı. Babasına duyduğu özlemi anlatan Öztekin paylaşımına şunları yazdı:

“Zamanla dediler. Zaman? O kadar kifayetsiz kalıyor ki bu söz şu anlarda. Ben söyliyim Babiş, hiç zamanla geçmiyor gidişin hatta daha da derinleşiyor sensizliğim. Gittiğin turne, çektiğin film diye kendimi kandırdığım boşluğun ansızın vuruyor içime. Keşke içimi çıkarıp koyabilsem önüme!

Ekran Alıntısı

“Ne yapıyorsun Peloş” diye arayıp, sormayalı tam 40 gün oldu. Ben kime anlatacağım şimdi yaptığım salaklıkları, öf yaa bi de başıma bu geldi diye isyanımı. Başardığım işlerin aferini de sensiz yarım kaldı. Arkanda bıraktığın ayak izlerine basarak senin yolunda yürümeye devam ediyorum ama o ayakları yere sağlam bastığı için gurur duyduğun kızın bu aralar biraz yorgun, çaresiz. Sesimden anladığın tüm hislerim şimdi sessiz, içimde kocaman bir çığlık.

Bağırsam duyar mısın? Duysan gelir misin? Ahhh be baba neden her şey bu kadar zamansız! Çook özlüyorum, çoook seviyorum seni.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X