TV yıldızı ‘rahatsız oluyordum’ deyip göğüslerini küçülttürdü

TV yıldızı Bianca Gascoigne, yıllar önce bıçak altına yatıp irileştirdiği göğüslerini küçülttürmek için bir kez daha operasyon geçirdi.

TV yıldızı ‘rahatsız oluyordum’ deyip göğüslerini küçülttürdü

Rol aldığı ‘Celebrity Big Brother’ adlı yarışmayla yıldızı parlayan Bianca Gascoigne, iki beden küçülttürdüğü göğüsleriyle görüntülendi.

Bir restorana girerken objektiflere takılan 34 yaşındaki ünlü isim, yeşil bir tulum giydi ve görüntüsünü de pırıltılı ayakkabı ve çantayla tamamladı.

TÜRKİYE’YE GELİP POZ VERDİ

Bir dönemin ünlü futbolcularından Paul Gascoigne’in evlatlık kızı olan Gascoigne, geçtiğimiz ay da Türkiye’ye gelmişti.

Bianca Gascoigne, Türkiye’deki çalışmada birbirinden iddialı plaj giysileriyle objektif karşısına geçmişti.

BİR KEZ DAHA BIÇAK ALTINA YATTI

Gögüslerini büyütmek için ilk kez 18 yaşında estetik operasyon geçiren Bianca, sonra da çektiği kronik ağrılar yüzünden yeniden bıçak altına yatıp bu kez daha doğal bir görünüşe kavuştu.

DOĞAL GÖRÜNÜM İSTİYORDU

Gascoigne, bir dergiye verdiği röportajda, 20 yaşındayken daha büyük göğüsler istediğini belirterek, “Ama artık büyüme zamanı. Şimdi daha doğal bir görünüm istiyorum” diye konuşmuştu.

Eski görüntüsünün spor yaparken özellikle de koşarken kendisini rahatsız ettiğini belirten Bianca Gascoigne, çektiği kronik sırt ağrılarının da kendisini göğüslerini küçülttürmeye yönelttiğini anlatmışt

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X