Uçuruma yuvarlanan AA muhabirini arama çalışmaları yeniden başladı

Bayburt-Trabzon arasında bulunan Soğanlı Dağı’ndaki yol açma çalışmalarını takip ederken Derebaşı Virajları’nda bastığı kar kütlesinin kopması sonucu uçuruma yuvarlanan AA Muhabiri Abdulkadir Nişancı’yı arama çalışmalarına yeniden başlandı.

Uçuruma yuvarlanan AA muhabirini arama çalışmaları yeniden başladı

Anadolu Ajansı (AA) Bayburt Muhabiri Abdulkadir Nişancı, dün Bayburt-Trabzon arasında bulunan Soğanlı Dağı’ndaki yol açma çalışmalarını takip ederken uçuruma yuvarlanmıştı.

Nişancı’nın kaybolduğu bölgede dün hava kararana kadar arama kurtarma çalışması yapan yaklaşık 100 kişilik AFAD, UMKE, jandarma ve sağlık ekipleri, gece verilen aranın ardından çalışmalarına tekrar başladı.
 

 

Aramalar, gece İHA’ların termal kameralarla da çalışma yaptığı vadi ile uçurumun alt bölgesindeki derede gerçekleştiriliyor.

Bölgenin hem Trabzon hem de Bayburt tarafından sürdürülen arama faaliyetlerine, Rize’den gelen dalgıçlar da dere içindeki aramalarla dahil oldu.

Öte yandan, ekiplerin arama yapılan bölgede Nişancı’nın fotoğraf makinesi, kamerası ve kimliğini buldukları da öğrenildi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X