Uludağ Üniversitede bütünleme tarihlerinde değişiklik

Uludağ Üniversitesi Rektörü Ahmet Saim Kılavuz, 4 yıldır yapılmayan yaz okulu uygulamasını yeniden başlatırken, bütünleme sınavlarını da eylül ayından öğrencilerin istekleri doğrultusunda temmuz ayına aldı.

Uludağ Üniversitede bütünleme tarihlerinde değişiklik

Dersleri kaldığı için mezuniyet törenine katılamayan öğrencilerin törenlere iştirak etmesini sağlayan Kılavuz, yaptığı uygulamalarla öğrencilerin takdirini kazandı. Öğrenciler de, “Yeni rektörümüze sesimize kulak verdiği için teşekkür ederiz” dediler. Yeni düzenlemeler hakkında bilgi veren Kılavuz da, “Bütünlemeler eylül ayında yapılıyordu. Bu dönemde devlet memurluğu, lisans üstü sınavları var.

Bu durum öğrencilerimize sorun oluşturuyordu. Öğrencilerimizin talepleri üzerine bütünlemeleri temmuza aldık. Ardından 4 yıldır yapılmayan yaz okulu uygulamasını akademik takvim çok sıkışık olmasına rağmen 5 haftaya yoğunlaştırarak bu yıl  başlatıyoruz.

Bundan sonra da sportif ve kültürel faaliyetler açısından öğrencilerimizin taleplerini karşılayacağız. Biz öğrenciler için varız. Karşılıklı işbirliği ve samimiyet içerisinde bu üniversiteyi daha ileriye götüreceğiz” diye konuştu. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X