Ünlü çift 1 milyon TL’yi reddetti!

Beş yıl önce hayatlarını birleştiren oyuncu Sinem Kobal ile meslektaşı Kenan İmirzalıoğlu, Ekim 2020’de ilk bebekleri Lalin’i kucaklarına almıştı. Ünlü çift, 1 milyon TL’lik reklam teklifini geri çevirdi. İşte flaş Lalin kararının ndeni…

Ünlü çift 1 milyon TL’yi reddetti!

Posta gazetesinden Suna Akyıldız’ın, “1 Milyon TL’yi Reddettiler” başlıklı yazısı şöyle:

“Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu geçtiğimiz ekim ayında kızları Lalin’i kucağına almıştı…

Sekiz aylık olan Lalin’e daha şimdiden annesi Sinem Kobal’la birlikte oynaması için reklam teklifleri gelmeye başlamış…

“LALİN BUNUN İÇİN ÇOK KÜÇÜK”

Geçenlerde bir bebek bezi firması, oyuncu Sinem Kobal ve Lalin’in reklamlarda oynaması için bir milyon TL teklif etmiş.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu teklifi geri çevirmiş. Sinem Kobal, yakınlarına ‘Eğer Lalin ile bir projede birlikte olursak o da çocuklara fayda sağlayacak bir sosyal sorumluluk projesi olur. Ama şu an için çok erken. Lalin bunun için henüz çok küçük’ demiş.”

LALİN BEBEK GÖRÜNDÜ

Babasının “Annesine benziyor ama içinden de Kenan bakıyor” dediği, annesinin ise “Bence de bana benziyor” dediği Lalin bebek çok merak ediliyordu.

Lalin, geçtiğimiz ay ilk kez Tarabya’da görüntülenmişti. Arkadaşlarının teknesine doğru yürüyen oyuncu çift, gazetecilerin sorularını yanıtlamamıştı.

ANNE-KIZ GÜVERTEDE

Bir ara minik kızını alıp teknenin güvertesine çıkan Sinem Kobal, Lalin’e hem martıları hem de denizi seyrettirmişti. Annesinin kucağında tüm sevimliliğiyle etrafı seyreden Lalin bebek, güzel oyuncunun adeta kopyası gibiydi.

KENDİ DE PAYLAŞTI

Sinem Kobal, akşam saatlerinde ise bu defa bebeği Lalin’le çektirdiği bir kareyi sosyal medya hesabından yayınlamış, yaklaşık 700 bin beğeni almıştı.

Paylaşımı gören Başak Dizer, Nur Fettahoğlu, Ebru Akel, Murat Dalkılıç, Fahriye Evcen, Yasemin Özilhan ve Özge Özpirinçci gibi birçok ünlü isim, gönderiye kalp ve nazar boncuğu emojileri koydu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X