Ünlü çift için yeni iddialar! Evlerini mi ayırdılar?

Ocak ayında nikah masasına oturan Sıla ve Hazer Amani’nin boşanacağı haberleri magazin gündeminden düşmüyor. İkili hakkında yepyeni iddialar atıldı.

Ünlü çift için yeni iddialar! Evlerini mi ayırdılar?

Sıla Gençoğlu ve Hazer Amani, Ocak 2020’de dünya evine girmişlerdi. İkilinin evliliklerinde sorun yaşadığı ve ayrılacağı iddia edilmişti.

Şarkıcı Sıla ve şef Hazer Amani’nin boşanacakları iddia edildi. Sıla’nın geçtiğimiz günlerde eşi olmadan eğlenmeye çıkması ayrılık iddialarını güçlendirdi.

Mutlulukları kısa süren Sıla ve Hazer Amani, evlerini ayırdıkları önü sürüldü.

Sıla ve Hazer Amani’nin evliliklerinde kriz yaşamasıyla ilgiyle ise ortaya birkaç iddia atıldı.

Sıla’nın eşine psikolojik baskı kurduğu ve Amani’nin eski eşi Deniz Mumcuoğlu ile görüşmesinin bu ayrılığa neden olduğu öne sürüldü.

Bir başka iddia ise Sıla’nın yakın arkadaşlarının bu evliliği bitirmesi için şarkıcıya telkinlerde bulunması oldu.

Çiftin pandemi döneminde maddi sıkıntı yaşamasının da krizin büyümesinde etkili olduğu iddia edildi.

Öte yandan son günlerde şef eşi Hazer Amani ile evliliklerinde sorun yaşadıkları ve ayrılacakları iddia edilen şarkıcının bi mekandan çıkarken görülürken keyfi yerindeydi.

Arkadaşları ile buluşan Gençoğlu, çıkışta basın mensuplarının eşi ile ilgili soruları karşısında sessizliğini korumuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X