Ünlü çiftten kötü haber geldi!

Haklarında ayrılık haberleri çıkan Sıla ve Hazer Amani cephesinden boşanma açıklaması geldi. Çift, ortak yaptığı basın açıklamasında “Boşanma kararı aldığımız doğrudur. Bu kararın, yansıtılan haberlerle ilintisi olmadığı gibi, dostluğumuzun kıymeti bakidir” dedi.

Ünlü çiftten kötü haber geldi!

Şarkıcı Sıla’nın bir süredir boşanacağı konuşulan eşi Hazer Amani’ye psikolojik baskı yaptığı, bu yüzden de Amani’nin eski eşi ile görüşmeye başladığı ileri sürülmüştü. Hatta evliliklerinde sorun olduğu için yolları ayırmaya karar veren çiftten Sıla’nın, evden taşındığı iddia edilmişti.

Hazer Amani ve Sıla ortak bir basın açıklaması yaparak ayrılık haberlerini doğruladı. Çift, arkadaş kalacağını söyledi.

“BOŞANMA KARARI ALDIĞIMIZ DOĞRUDUR”

Basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi; “Evliliğimiz hakkında bir süredir çıkan haberlere istinaden bu açıklamayı yapma gereği duyduk. Boşanma kararı aldığımız doğrudur. Bu kararın, yansıtılan haberlerle ilintisi olmadığı gibi, dostluğumuzun kıymeti bakidir.Sağlığın, sıhhatin her şeyden önemli olduğunu bir kez daha epey kuvvetli anladığımız şu dönemde bu “haber”in bir detay olduğunu düşünüyoruz. Yine de bunu açık yüreklilik ve içtenlikle birinci ağızlardan duymanızı arzu ettik.”

AYRILIK İDDİALARINI REDDETMİŞLERDİ

Ünlü şarkıcının eşine psikolojik baskı kurması, ‘boşanacaklar’ dedikodularına neden olmuştu. Ünlü şef, yapılan ayrılık haberlerini kabul etmeyerek “Bunlar çok saçma” açıklamasını yapmıştı.

Sıla’nın menajeri Serkan Güney ise çiftin evlerini ayırmadıklarını söyleyerek, “Bunlar aslı astarı olmayan şeyler. Evden ayrılma da boşanma da yok” demişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X