Ünlü ismin kızını gören şoke oluyor!

Son olarak kadın dizisi ile izleyici karşısına çıkan Bennu Yıldırımlar, Bülent Emin Yarar ile evliliğinden olan kızı ile fotoğrafını Instagram’da paylaştı.

Ünlü ismin kızını gören şoke oluyor!

Bennu Yıldırımlar, kızı Ada ile fotoğraflarını ‘Girit’ notu ile yayınladı.

20 yaşındaki Ada’nın annesine olan benzerliği dikkatlerden kaçmadı. Bülent Emin Yarar ile evliliğinden olan kızı güzelliği ile dikkat çekiyor.

Bennu Yıldırımlar kimdir?

Bennu Yıldırımlar kimdir?

Bennu Yıldırımlar, 22 Kasım 1969 tarihinde İstanbul’da doğdu. Erenköy Kız Lisesini 1986 yılında bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’ne girdi. İki sene de Eski Yunan Dili ve Edebiyatı okudu.

Üniversitede okurken İstanbul Şehir Tiyatrosu’na başladı. Londra Westminster Adult Education Institute’te drama üzerine kurs gördü. Yıldırımlar, 1993-1997 yılları arasında Şevket Altuğ, Sümer Tilmaç, Jülide Kural gibi oyuncular ile birlikte rol aldığı ve o zamanlar küçük-büyük herkesi ekranlara bağlayan Süper Baba dizisinin asi kızı Elif olarak tanındı.

2006-2010 yılları arasında yayınlanan ve Reşat Nuri Güntekin’in romanından uyarlanan Yaprak Dökümü dizisinde Fikret karakterini canlandırdı. Sonraki yıllarda Umutsuz Ev Kadınları, Gönül İşleri ve Altınsoylar gibi dizilerde başrollerde ekrana geldi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X