Ünlü oyuncu bir yılda 40 kilo verdi!

‘Aynalı Tahir’ dizisiyle tanınan oyuncu Kayra Şenocak, aşırı kiloları için çıktığı yolda, adeta eridi. Şenocak, bir yılda 40 kilo verdi.

Ünlü oyuncu bir yılda 40 kilo verdi!

Hürriyet’in haberine göre; ‘İsimsizler’, ‘Filinta’, ‘Pulsar’, ‘Yarım Elma’, ‘Aynalı Tahir’ dizilerinde rol alan Kayra Şenocak, ameliyatsız, düzenli beslenme ve sporla bir yılda tam 40 kilo verdi.

Görsel olarak kendisinden rahatsızlık duymaya başlaması, ciddi sağlık problemleri sonrası spora ve diyete başlayan oyuncu, “En son kendimi tartıda 130 kilo görünce artık bir şeyler yapmam gerektiğini anladım. Her şeyden evvel bu mesleği yapmaya devam etmek istiyorsam bu kiloda olmamam gerekiyordu. Yani işimi yemek yemekten daha çok sevdiğime karar verdim” dedi.

Eşinin desteğiyle disiplinli bir yaşama geçen Şenocak, yaşadıklarını anlattı.

Oyuncu, “Sokakta yürürken yanınızdan geçen insanların ‘ne kadar kilo almış’ demesi, arkadaş ortamlarında konunun dönüp dolaşıp kilonuza gelmesi, bedeninize uygun kıyafet bulamamak özgüven kaybına neden oldu. Benim gibi yemek konusunda disiplini olmayan biri için destek çok önemliydi” dedi.

Şenocak, sözlerine, “Eşim çok iradeli davrandı, yemeklerimin ölçülerini ayarladı. Açlık krizlerine karşı iradeli durmak önemliydi, işin o kısmını da ben hallettim. İnsan kemer takmayı özler mi, ben özlemiştim mesela” diye devam etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X