Ünlü oyuncu Kırmızı Oda’dan ayrıldı! Binnur Kaya’dan duygusal veda…

TV8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda, 10. son bölümüyle ekrana geldi. Kırmızı Oda’ya 3 hafta önce Garip rolüyle konuk oyuncu olarak katılan Celil Nalçakan son bölümde diziye veda etti. Kırmızı Oda’da herkesi etkileyen Garip’in hikayesi de sona erdi. Kırmızı Oda’nın Doktor Hanım’ı Binnur Kaya ise Instagram hesabından Celil Nalçakan’la çekilen fotoğrafları paylaşarak ünlü oyuncuya veda etti.

Ünlü oyuncu Kırmızı Oda’dan ayrıldı! Binnur Kaya’dan duygusal veda…

Başrolünde Binnur Kaya’nın yer aldığı ve Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek Banu Kiremitçi Bozkurt’un senaryosunu kaleme aldığı Kırmızı Oda, 6 Kasım Cuma akşamı 10. bölümüyle seyirci karşısına çıktı.

Kırmızı Oda dizisine konuk oyuncu olarak katılan Celil Nalçakan, 3 bölüm süren Garip’in hikayesinin ardından diziye veda etti. Hikayesiyle izleyenleri etkileyen Garip, son defa Doktor Hanım’ın yanına geldi ve hayatına yeni bir yön verdi.

BİNNUR KAYA’DAN VEDA PAYLAŞIMI!

Ünlü oyuncu Binnur Kaya da Instagram hesabından Celil Nalçakan’la çekilen fotoğraflarını paylaştı.

binnur1

Binnur Kaya paylaşımında, “Canım Celil…Ne güzeldi seninle göz göze oynamak…Gülmek… Sohbet etmek…İçinin güzelliği gözlerinden okunan canım Celil, bizi onurlandırdın… Yollarımız açık olsun…Tekrar buluşmak dileğiyle” notunu yazdı.

binnur2

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X