Ünlü oyuncu maskeli yalın ayak sokakta dolaştı

Dünyaca ünlü ABD’li oyuncu Drew Barrymore, New York sokaklarında yalın ayak yürürken görüntülendi. Koronavirüs salgınına karşı maskesini takan 46 yaşındaki yıldızın, hijyen olmayan yolda ayakkabısız yürümesine anlam verilemedi.

Ünlü oyuncu maskeli yalın ayak sokakta dolaştı

Drew Barrymore, geçtiğimiz gün New York City’de objektiflere takıldı. Soğuk havaya rağmen üzerinde gri eşofmanları ile sokağa çıkan oyuncunun tek eksiği montu değildi.

46 yaşındaki ABD’li aktris, sokakta uzun süre ayakkabısız dolaştı. Barrymore, ayakkabısızdı ancak koronavirüse karşı pembe bir maske takması ihmal etmedi.

Bir dönem filmlerinden daha çok özel hayatıyla gündeme gelen başarılı oyuncuyu yalın ayak halde halde sokakta görenler kısa süreli şaşkınlık yaşadılar.

1984 yılında Altın Küre’ye de aday olan Drew Barrymore, ‘Charlie’nin Melekleri’ ve ‘Donnie Darko’ filmlerinde de rol almıştı.

“FİLM SETİNDE OLMAK İSTEMİYORUM”

’50 First Dates’, ‘ET’ ve ‘Never Been Kissed’ gibi yapımlardaki performansıyla dikkat çeken Barrymore, kariyeri hakkında flaş bir açıklama yapmıştı.

Andy Cohen’in radyo programına katılan 46 yaşındaki yıldız, “Dürüst olmak gerekirse artık bir film setinde olmak istemiyorum ama çocuklarım büyüdükçe bu değişebilir” ifadelerini kullanmıştı.

Barrymore, “Çocuklarım doğduğunda bu işi yapmayı bıraktım, çünkü başladığımda henüz altı bezli 11 aylık bebektim. Film setinde bakıcıyı arayıp çocukların nasıl olduğunu sormak istemedim. ‘Bu benim yolculuğum olmamalı’ dedim” şeklinde konuşmuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X