Ünlü oyuncu sevgilisiyle alışverişte

Önceki gün İtalyan sevgilisi Alfredo Di Blasio ile birlikte bir alışveriş merkezinde görüntülenen oyuncu Belçim Bilgin, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bilgin, “Zor bir süreçten geçiyoruz. Biz de elimizden geldiğince dikkat etmeye çalışıyoruz. Bilerek bugün erken saatte alışverişe çıkmak istedik, sakin olur diye” ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu sevgilisiyle alışverişte

Oyuncu Belçim Bilgin, önceki gün yapımcı sevgilisi Alfredo Di Blasio ile birlikte objektiflere yansıdı. Günün erken saatlerinde alışveriş merkezine gelen ikili, mağazaları gezdi. Evleri için dekorasyon alışverişi yapan çiftten 38 yaşındaki Bilgin, muhabirlerle sohbet etti.

“ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ”

Ünlü oyuncu, “Zor bir süreçten geçiyoruz. Gün geçtikçe de süreç biraz daha zorlaşıyor. Biz de elimizden geldiğince dikkat etmeye çalışıyoruz. Bilerek bugün erken saatte alışverişe çıkmak istedik, sakin olur diye. Zaruri bir durum olduğu için önlemlerimizi alıp, çift maske takıp, hızla alışverişimizi tamamladık” açıklamasını yaptı.

Alışverişlerini tamamlayan ikili, ardından vale noktasındaki araçlarını teslim alıp, hızla oradan ayrıldı.

YENİ AŞK!

Yılmaz Erdoğan ile kendisi gibi oyuncu olan Belçim Bilgin, 12 yıllık evliliklerini 2018 yılında dostça bitirmişti. Bilgin, boşanmasının ardından yapımcı Alfredo Di Blasio ile aşk yaşamaya başlamıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X