Ünlü oyuncu tarihe geçti!

Netflix’in dünya çapında en popüler dizileri arasında yerini alan Squid Game dizisinin “1” numaralı oyuncusunu canlandıran O Yeong-su bir ilke imza attı. Ünlü oyuncu, Altın Küre kazanan ilk Güney Koreli olarak tarihe geçti.

Ünlü oyuncu tarihe geçti!

Squid Game dizisi bu sefer de 1 numaralı karaktere hayat veren O Yeong-su ile gündemde. Bu dizideki başarısı ile tüm dünyaya nam salan O Yeong-su, ülke tarihine geçti. 77 yaşındaki oyuncu, Altın Küre en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünü kazandı. Böylece ilk kez Güney Koreli bir oyuncu Altın Küre ödülü kazanmış oldu.

Sputnik’te yer alan habere göre, her yıl Hollywood Foreign Press Association (Hollywood Yabancı Basın Birliği) tarafından verilen Golden Globe (Altın Küre) ödülleri verildi. Bu sene organizasyon, koronavirüs önlemleri nedeniyle kırmızı halı ve canlı yayın olmadan yapıldı.

Altın küre ödülleri sahiplerini buldu

Altın Küre Ödülleri’ne önceden çekilen videosuyla katılan tek isim oyuncu Jamie Lee Curtis oldu. 63 yaşındaki Amerikalı oyuncu, HFPA’nın ticari olmayan bir birlik ve yardım örgütü olarak yıl boyunca yaptığı hayırsever çabaları hakkında konuştu.

Kazananlar Golden Globe resmi sitesinden duyuruldu.

Altın Küre Ödülleri’nde Netflix filmi The Power of the Dog üç ödülle öne çıktı. Nicole Kidman ve Will Smith, En İyi Oyuncu ödüllerini aldı. Succession ise En İyi Dizi oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X