Ünlü oyuncudan kan donduran iddia: Kaburgalarımı kırıp mangal yapmak istedi

Evli olmasına rağmen çok sayıda kadına cinsel içerikli mesajlar gönderdiği konuşulan dünyaca ünlü oyuncu Armie Hammer hakkında dudak uçuklatan bir başka iddia daha gündeme geldi. Oyuncunun kısa bir süre ilişki yaşadığı eski kız arkadaşı “Kaburgalarımı kırıp mangal yapmak ve yemek istediğini söyledi” diye konuştu.

Ünlü oyuncudan kan donduran iddia: Kaburgalarımı kırıp mangal yapmak istedi
10 yıllık eşiyle evliliğini bitirme kararı aldıklarını açıklayan oyuncu Armie Hammer hakkında geçtiğimiz günlerde ortaya atılan iddialara kelimenin tam anlamıyla dudak uçuklatan yeni bir tane daha eklendi.

2010 yılında evlendiği iki çocuğunun annesi Elizabeth Chambers’ı, sosyal medya üzerinden cinsel içerikli mesajlar göndererek aldattığı ileri süren Armie Hammer’ın eski kız arkadaşı Courtney Vucekovich, oyuncu hakkında şaşırtan sözler sarf etti.

Geçtiğimiz haziran ayında Hammer ile ilişki yaşayan 34 yaşındaki Vucekovich, Hammer’ın cinsel içerikli fantezilerini kendisine de anlattığını belirterek “Bana kaburgalarımı kırıp mangal yapmak ve yemek istediğini söyledi” dedi.

Genç kadın, Hammer’ın, ilişkilerinin çok erken evresinde bu sözleri sarf ettiğini de ekledi. Bu arada Armie Hammer’ın çeşitli kadınlara “Kanlarını içmek istediğini” belirttiği mesajları da basına yansıdı.

Eski sevgilinin bu iddiasıyla birlikte yakışıklı oyuncunun tüm dünyada imajı giderek zedelenmeye başladı.

Onlar bir dönem Hollywood’un en mutlu çiftlerinden biriydi. İlk gençlik yıllarında başlayan aşklarını önce evlilik, sonra da iki çocukla taçlandıran ünlü çift, geçen yaz yaptıkları duyuruyla hayranlarını şoke etti. Ama son dönemde basına yansıyan iddialar bu şaşkınlığı daha da artırdı.
İddialara göre yakışıklı oyuncu, 10 yıllık eşini sosyal medya üzerinden aldattı. Üstelik çok sayıda kadına cinsel içerikli, sınırları zorlayan mesajlar gönderdiği de ileri sürüldü.
Rol aldığı Beni Adınla Çağır (Call Me By Your Name) adlı filmle kariyerinde daha da yükselen Armie Hammer ile ilgili şoke edici bir iddia ortaya atıldı. İlk gençlik yıllarında aşık olup evlenen 34 yaşındaki Armie Hammer ile 38 yaşındaki Elizabeth Chambers ile Hollywood’un mutlu çiftleri arasında gösteriliyordu.

Fakat geçen yaz boşanacaklarını açıkladılar. Hammer, boşanma kararını sosyal medya sayfasında “13 yıl en iyi arkadaş, ruh eşi, partner ve ebeveyn olarak sürdürdükleri birlikteliklerini bitirme kararı verdiklerini” duyurmuştu.

ŞOKE EDEN İDDİALAR

Fakat bu boşanma kararı ile ilgili şoke eden iddialar ortaya atıldı. Elizabeth Chambers’ın yakın bir arkadaşı basına, Armie Hammer’ın çok sayıda kadına cinsel içerikli mesajlar gönderdiğini ve onlarla fantezilerini gerçekleştirmek istediğini ileri sürdü.
Aktörün tecavüz içereni de dahil birçok fantezisini, Instagram üzerinden direkt mesajlarla bu kadınlara anlattığını da ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X