Ünlü oyuncudan rahatsızlığı ile ilgili açıklama

Aslıhan Güner, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Show TV’de yayınlanan ‘Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ dizisinin başrol oyuncusu Aslıhan Güner, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımla merak uyandırdı.

Ünlü oyuncudan rahatsızlığı ile ilgili açıklama

Show TV’de yayınlanan ‘Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ dizisinin başrol oyuncusu Aslıhan Güner, kişisel Instagram sayfasından yaptığı paylaşımla merak uyandırdı. Paylaşımında sağlık durumunun iyi olduğunu belirten oyuncunun iki haftadır boyun fıtığı rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü öğrenildi.

Rahatsızlığı süresince çekimlere ara vermeden sete çıkan Güner, Instagram sayfasından yapmış olduğu açıklamada “Çok şükür iyiyim. İki haftadır yaşamış olduğum rahatsızlıklarla ilgili tedavim iyiye sonuç veriyor. Bu süreçte hem yönetmenim, hem yapım ekibimiz hem de ekip arkadaşlarımın desteğiyle iyileşme sürecim iyiye gidiyor. Güzel dualarınız için teşekkür ediyorum. İşimin başındayım çok çok teşekkürler, sevgiler.” açıklamasında bulundu.

Aslıhan Güner’in sağlık sıkıntısı yaşadığı süreçte bölüm çekimlerini güçlükle tamamlayarak dizi çekimlerini aksatmadığı da gelen duyumlar arasında.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X