Ünlü oyuncudan şaşırtan itiraf: ‘Her şeyi çiğ yiyorum’

Genç oyuncu İlay Erkök, yemek zevkinden bahsederken, “Her şeyi çiğ yiyebiliyorum” diyerek herkesi şaşkına çevirdi.

Ünlü oyuncudan şaşırtan itiraf: ‘Her şeyi çiğ yiyorum’

ATV dizisi ‘Hercai’de ‘Yaren’ karakterine hayat veren İlay Erkök, YouTube kanalı “Bi’ Başka”dan İrem Erbaş’a çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Rol aldığı yapımın çekimlerinin ağustos ayında başlayacağını belirten genç oyuncu, dizideki karakteriyle hiç ilgisinin olmadığını, hatta sokakta yürürken kendisini tanıyamadıklarını söyledi.

26 yaşındaki güzel, “Bir adaya düşsen yanına alacağın 3 yemek ne olurdu?” sorusuna, “Aslında benim yemeğe ihtiyacım yok. Her şeyi çiğ yiyebiliyorum. Oradaki çiğ balığı, deniz canlılarını yiyebilirim. Ama almak istediğim şeylerden biri herhalde meyveler olur, meyve çok seviyorum. Özellikle kırmızı meyveler, karpuz çok severim. Mantı isterdim, yoğurtlu sarımsaklı. Suşi isterdim bir de” cevabını verdi.

“ÇİĞ BALIĞIN KAFASINI KOPARIP ÜÇ DAKİKADA YERİM”

Erkök, “İlay’ın bugüne kadar hiç kimsenin duymadığı, takipçilerini şaşırtacak nesi var?” sorusu üzerine ise dikkat çeken bir itirafta bulundu.

“Her şeyi çiğ yiyorum; çiğ balık yiyorum, çiğ et yiyorum. Bu bildiğin suşi değil. Balıkçıda çalıştım. Denizden balığı çıkarıp, kafasını koparıp, temizleyip üç dakikada yerim.”

“Çocukken kasap olmak istiyordum. Kasap reyonunda aşk yaşardım. Kasaptan et ya da kıyma aldığımda büyük bir parça ağzıma atarım. Hamuru da çiğ seviyorum. O yüzden çok masraflı değilim.”

Doğal güzelliğiyle dikkat çeken İlay Erkök, estetiğinin olmadığını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X