Ünlü oyuncunun eşi ve kızı saldırıya uğradı

Tiyatro ve dizi oyuncusu Ceren Erginsoy’un eşi ve kızı yol kenarındaki piknikçiler tarafından saldırıya uğradı. O anları bir vatandaş telefonuyla görüntüledi.

Ünlü oyuncunun eşi ve kızı saldırıya uğradı

Oyuncu Ceren Erginsoy,Caddebostan sahilinde bisiklet yolu üzerinde piknik yapanları uyaran eşi ve kızının darp edildiğini sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Mobeselerin çalışmadığı belirtilirken olay anını bir vatandaş telefonuyla görüntüledi.

Ceren Erginsoy ile ilgili görsel sonucu

“ŞİDDETE MARUZ KALDILAR”
 

Erginsoy twitter hesabı üzerinden, “Eşim Erdem Özcan ve kızım Kumsal bisiklet yolunda giderken, bisiklet yolunda ısrarla duran piknikçileri uyardılar. Ama ciddi olarak şiddete maruz kaldılar. Neyse ki belediye çalışanları ve 112 yetişti yardıma. Durumla ilgili videolar veya şahitler varsa ulaşabilir mi? Çünkü mobese çalışmıyormuş” dedi.

“MOBESE KAMERALARI ÇALIŞMIYOR”

Erdem Özcan da olaya şahit olanlara çağrıda bulunarak “Maalesef elimizdeki cep telefonu görüntülerinden saldırganların kimlik tespiti yapılamıyor. Civardaki mobese kameraları da çalışmıyormuş. Başka görüntü alanlar varsa bizimle irtibata geçerlerse sevinirim. Teşekkürler.” paylaşımını yaptı.

OYUNCULAR TEPKİ GÖSTERDİ

Olaya, Fırat Tanış ve Sevinç Erbulak başta olmak üzere birçok oyuncu tepki gösterdi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X