Ünlü oyuncunun giydiği kıyafetlerinin fiyatları olay yarattı!

Farklı giyim tarzıyla dikkat çeken genç yıldız Billie Eilish, bu kez sosyal medyadan paylaştığı karelerin ardından kıyafetleriyle gündem oldu. Bazı kullanıcılar Eilish’in stilini beğenmeyerek fiyatını da eleştirdi.

Ünlü oyuncunun giydiği kıyafetlerinin fiyatları olay yarattı!

Billie Eilish’in Instagram’da paylaştığı son fotoğraf, sosyal medyada tartışma yarattı. Bazı kullanıcılar, genç şarkıcının fotoğrafta görülen kıyafetinin pahalılığına dikkat çekti.

Eilish’in kıyafeti ilk bakışta, şarkıcının farklı ama rahat tarzını yansıtıyor. Ancak kırmızı bir panço, fular ve tenis ayakkabılarıyla tamamlanan Gucci marka kombinin 3 bin dolara (yaklaşık 23 TL) mal olduğu ortaya çıktı.

Kvmte-hQlEWcNUOc-b9-rg

SADECE FULARI 440 DOLAR

Somag News’ün haberine göre ünlü şarkıcının pançosu 980, fuları 440, ayakkabıları ise bin 590 dolar değerinde.

lYO51Z_pTEqLPD_ZSged6A
Şarkıcının Instagram takipçilerinin birçoğu, kıyafet zevkini övse de diğerleri, söz konusu kombin için büyük meblağlar harcadığı gerekçesiyle eleştirdi.

n6_V2zyzz06nNs1OY_7Deg

Eilish daha önce yaptığı açıklamada görünümü ve stilini eleştirenlere “Daha fazla giyinirsem, daha az giyinirsem, beni ben yapan şeye kim karar verecek? Bunun anlamı ne? Değerim sadece sizin algınıza mı dayanıyor?” yanıtını vermişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X