Ünlü oyuncuya şok suçlama! ‘Apartman boşluğuna çekip öpmeye çalıştı’

‘Doğduğun Ev Kaderindir’ dizisinde Nuh karakteriyle izleyici karşısına çıkan oyuncu Fatih Koyunoğlu hakkında cinsel saldırı iddiasında bulunuldu. Koyunoğlu’nun Kadıköy’deki bir eğlence mekanının apartman boşluğunda tiyatro oyuncusu Seda Çakmaksoy’u öpmeye çalıştığı ancak Çakmaksoy’un sert tepkisiyle karşılaştığı iddia edildi. Koyunoğlu’nun 10 yıla kadar hapsi isteniyor.

Ünlü oyuncuya şok suçlama! ‘Apartman boşluğuna çekip öpmeye çalıştı’

Sabah gazetesinde yer alan habere göre son olarak ‘Doğduğun Ev Kaderindir’ dizisinde rol alan ve daha önce de İstanbullu Gelin dizisinde canlandırdığı Akif karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Fatih Koyunoğlu hakkında cinsel saldırı iddiasında bulunuldu.

ALKOLÜN ETKİSİYLE ÖPMEYE ÇALIŞTIĞI ÖNE SÜRÜLDÜ

Koyunoğlu’nun Kadıköy’de bir eğlence mekanında tiyatro oyuncusu Seda Çakmaksoy’a cinsel saldırıda bulunduğu öne sürüldü. İddialara göre Koyunoğlu alkolün etkisiyle genç kadını öpmeye çalıştı, Çakmaksoy’un sert tepkisiyle karşılaştı.

APARTMAN BOŞLUĞUNA ÇEKİP ÖPMEYE ÇALIŞTI İDDİASI

Daha sonra Koyunoğlu’nun binadan çıkmak isteyen Çakmaksoy’u apartman boşluğuna çekerek cinsel saldırıda bulunduğu ileri sürüldü. Ünlü oyuncuya cinsel saldırı suçundan 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Snob Magazin

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X