Ünlü oyuncuyu kahreden haber! Hayatını kaybetti

Dünyaca ünlü aktör Sylvester Stallone’nin annesi Jackie Stallone, 98 yaşında hayatını kaybetti. Stallone’nin küçük oğlu Frank, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla annesine veda etti.

Ünlü oyuncuyu kahreden haber! Hayatını kaybetti

‘Rambo’ ve ‘Rocky’ filmleriyle sinema tarihine adını yazdıran Sylvester Stallone’nin annesi yaşamını yitirdi.

Ünlü bir astrolog olan Jackie Stallone’nin küçük oğlu Frank, sosyal medya hesabında annesinin “her zaman istediği gibi uykusunda son nefesini verdiğini” belirtti.

KORKUSUZ BİR KADINDI

Frank Stallone, paylaşımında, “Bu sabah ben ve kardeşlerim annemiz Jackie Stallone’yi kaybettik” diye yazdı. Frank Stallone, annesini “dikkat çeken ve korkusuz bir kadın” olarak nitelendirdi. Annesi hakkında “Ondan hoşlanmamak zordu, her zaman gösterişli bir kadındı” diye yazdı.

Stallone, annesinin hayatta asla maske takmadığını ve gerçek bir devrimci olduğunu yazdı. Annesiyle sohbet etmenin bir tarih dersi gibi olduğunu da belirtti. Ölünceye kadar da annesinin zihninin son derece berrak olduğunu ekledi.

ÜZÜNTÜSÜNÜ DİLE GETİRDİ

Frank Stallone, paylaşımında; “Bir daha asla annemi çağıramayacağım, o bana, evlenmediğim için bağıramayacak” satırlarını da yazdı.

Jackie Stallone, ilk evliliğini Sylvester Stallone’nin babası olan Frank Stallone ile 1945 yılında yaptı. Bu evlilik 1957 yılında sona erdi.

İKİNCİ EŞİYLE 1998’DE EVLENDİ

Daha sonra 1998 yılında Stephen Marcus Levine ile evlendi. Ve ölümüne kadar da onun eşi olarak kaldı.

Ünlü bir astrolog olan Jackie Stallone’nin Sylvester Stallone dışında Tommy ve Frank adında iki oğlu ve Toni Ann adında bir de kızı bulunuyordu.

Jackie Stallone’nin ölümünü doğrulayan oğlu Frank, kardeşi Sylvester’ın annelerine her zaman “kraliçeymiş gibi” davrandığını belirtti.

Renkli bir kişiliğe sahip olan Jackie tallone, astrolog, dansçı ve televizyon sunucusu olarak tanınıyordu. Sık sık estetik operasyonlar geçirmesiyle de tanınan Jackie Stallone, sosyal medya hesabını da aktif olarak kullanıyordu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X