Ünlü sanatçı meslektaşının tacizine ve şiddetine uğradığını itiraf etti

Ünlü İrlandalı şarkıcı, söz yazarı ve besteci Sinead O’Connor anı kitabında, ABD’li ünlü şarkıcı Prince’in tacizine ve şiddetine uğradığını itiraf etti. O’Connor, “Malikânesinde bana saldırdığında elinden zor kurtuldum” dedi. İşte detaylar…

Ünlü sanatçı meslektaşının tacizine ve şiddetine uğradığını itiraf etti

80’li yılların ikinci yarısından itibaren hem şarkıları ve sahne performansı hem de kısacık kestirdiği saçlarıyla ünlenen İrlandalı şarkıcı, söz yazarı ve besteci Sinead O’Connor, meslektaşı tarafından uğradığı şiddeti kitabında anlattı.

Şimdilerde 54 yaşında olan Sinead O’Connor anı kitabında, Amerikalı ünlü şarkıcı Prince’in tacizine ve şiddetine uğradığını yazdı. Amerika’nın pop ikonları arasında yer alan şarkıcı ve söz yazarı Prince, 2016’da aşırı doz uyuşturucudan ölmüştü. Sinead O’Connor kitabında, 1991’de “Nothing Compares 2 U” adlı şarkısının uluslararası müzik listelerinde bir numara olmasının ardından Prince’in kendisini Hollywood’daki malikânesine davet ettiğini yazdı.

“O gece Prince’in elinden zor kurtuldum”

Sinead O’Connor, Prince’e yönelik suçlamasında şu ifadeleri kullandı:

“Söz konusu malikânede Prince’in fiziksel şiddetine ve tacizine uğradıktan sonra gece yarısı bir fırsatını bulup oradan yaya olarak dışarı kaçtım. O gece Prince’in elinden zor kurtuldum. Prince bana röportajlarımda küfür ettiğim gerekçesiyle fiziksel saldırıda bulundu. Ama o aslında kadınları şiddetli bir şekilde taciz eden biriydi. Prince o gece bana daha sert yumruk atabilmek için yastık savaşı yapmayı da önerdi. Yaşadığım şoku ve dehşet dolu dakikaları hâlâ ürpererek hatırlıyorum. Ben olay gecesi malikâneden yaya olarak kaçtıktan sonra Prince beni otomobiliyle takip ederek otoyolda da kovaladı. Neyse ki kaçmayı başardım.”

2018’de Müslüman olduğunu açıklamıştı

Şarkıcı Prince’in 2016’da 58 yaşındayken aşırı dozda uyuşturucudan ölmesi nedeniyle polis tarafından soruşturma başlatılmıştı. Bu soruşturma kapsamında ifadesine başvurulan Sinead O’Connor polislere, Prince’in sadece kendisini taciz etmediğini, birkaç kadını da hastanelik ettiğini söylemişti. Katolik bir aileden gelen, layık görüldüğü Grammy Ödülü’nü reddeden ve politik kimliğiyle de ön plana çıkan Sinead O’Connor, Prince’in şeytana tapan bir satanist olduğunu da iddia ederek “Onun kullandığı sadece uyuşturucu değil, karanlıktı” demişti. Sinead O’Connor, 2018’de Müslüman olduğunu açıklamıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X