Ünlü şarkıcı hastaneye kaldırıldı

Kulak temizleme çubuğunu kulağında unutan ünlü şarkıcı ve oyuncu Tuğba Altıntop hastanelik oldu. Sağ kulak zarının patladığı tespit edilen Altıntop, bugün ameliyat olacak.

Ünlü şarkıcı hastaneye kaldırıldı

Kulak temizleme çubuğunu kulağında unutan Tuğba Altıntop hastanelik oldu. Sağ kulak zarının patladığı tespit edilen Altıntop, bugün ameliyat olacak.

Oyuncu Tuğba Altıntop talihsiz bir olay yaşadı. Kulak temizleme çubuğunu kulağında unutan, Altıntop’un kulak zarı patladı.

Ünlü isim hastanelik oldu - Sayfa:2

2. Sayfa’nın haberine göre; Altıntop’un bugün ameliyata alınacağı öğrenildi. Duyma kaybı yaşayan şarkıcının mesleği tehlikede.

Ünlü isim hastanelik oldu - Sayfa:3

TUĞBA ALTINTOP HAKKINDA

1996 yılında Miss Turkey güzeli seçildi. Aynı yıl Rafet El Roman’la evlendi. Bu evlilikten Su Elnur ve Şevval Su isminde iki kız çocuğu oldu. Rafet El Roman ile evlilikleri 2003 yılında sonlandı. Modellik ve mankenliğin yanı sıra bazı dizilerde rol aldı. Altıntop, 2007 yılında “Sana Söylüyorum” albümü ile müzik kariyerine başladı.

HABERİ PAYLAŞ
1 adet yorum var

Bir adet yorum var

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X