Ünlü şarkıcı ölen kedisini mezardan çıkarıp pişirdiği görüntüleri sosyal medyadan paylaştı!

2012 yılında ‘212’ şarkısıyla büyük bir popülerliğe kavuşan rap şarkıcısı Azealia Banks, son günlerde yarattığı olayla adından sıklıkla söz ettiriyor. Dünyaca ünlü şarkıcı taşınırken ölen kedisinin mezarını yanında götürmek istedi. Mezarı taşımak için bir yol düşünen Banks, çareyi kedisini yakmakta buldu. Kedisinin naaşını yakan Banks bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Ünlü şarkıcı ölen kedisini mezardan çıkarıp pişirdiği görüntüleri sosyal medyadan paylaştı!

Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan Banks yarattığı polemiklerle sanat dünyasında büyük ses getirmeyi başardı.

İlk olarak Elon Musk’ın kendisi ve sevgilisi Grimes’e üç kişilik ilişki teklif ettiğini iddia eden Banks magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ardından ise Banks, Rihanna’nın telefon numarasını sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Doja Cat ve Megan Tee Stallion’un vücutları için yorum yapmayı ihmal etmeyen Azealia Banks, Lana Del Rey’le kavgaya tutuştu. Skandallarının arkası kesilmeyen Banks pek çok isimle davalık oldu.

KEDİSİNİN CESEDİNİ YAKTI

azelia banks

Yaşadığı Kaliforniya’dan Miami’ye taşınmaya karar veren şarkıcı, geçtiğimiz yıl kaybettiği kedisini de yanında götürmek için akıl almaz bir şey yaptı. Kedisi Lucifer’ın cesedini mezarını kazarak çıkaran Azealia Banks, daha sonra cesedi tencerede kaynatarak hayvanın kemiklerini etinden ayrıştırdı.

https___s3-images.tyla.com_s3_content_3a50e6a65ffd3940137322f0dc678476

Bu anları sosyal medya hesabından paylaşan Banks tepkileri üzerine çekti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X