Ünlü şarkıcıdan itiraf: 2 kez tecavüze uğradım

Dünyaca ünlü oyuncu ve şarkıcı Demi Lovato, yaşadığı zorlu günleri anlattığı belgesel serisinde çarpıcı itiraflarda bulundu. Lovato, biri Disney yapımlarında rol aldığı sırada olmak üzere iki kez cinsel istismara maruz kaldığını söyledi.

Ünlü şarkıcıdan itiraf: 2 kez tecavüze uğradım

ABD’li oyuncu ve şarkıcı Demi Lovato’nun Youtube’da yayınlanacak belgesel serisi Dancing With the Devil (Şeytanla Dans) ile ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Sözcü’de yer alan habere göre 23 Mart’ta yayınlanacak belgeselde, Lovato cinsel istismara uğradığını ilk kez itiraf etti. Lovato, hayranlarını dehşete düşüren bu durumun iki kez başına geldiğini söyledi. İlk cinsel istismarın 2000’li yılların sonunda Disney yapımlarında rol aldığı sırada yaşandığını belirten ünlü şarkıcı, bekaretini o olayda kaybettiğini anlattı

.

‘YÜZ YÜZE GELMEK ZORUNDA KALDIM’

Söz konusu kişinin adını vermeyen Lovato, bir süre beraber zaman geçirdiklerini ancak rızası dışında cinsel ilişki yaşandığını aktardı. Ünlü şarkıcı, olaydan sonra da bu kişiyle aynı ortamda yüz yüze gelmek zorunda kaldığını ve yaptığı en büyük hatanın bu durumu saklamak olduğunu vurguladı.

Demi Lovato, 2018’de aşırı doz uyuşturucu nedeniyle komaya girerek ölümden dönmüştü. Genç şarkıcı ikinci istismarın da o dönem yaşandığını söyledi. Kendinden geçtikten sonra uyuşturucu satıcısının istismarda bulunduğunu belirten Lovato, komadan uyandıktan sonra hastanede sorulan soruların ardından yaşananların bir kısmını hatırlayabildiğini ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X