Ünlü YouTuber’ın acı sonu! Bebeğini kucağına alamadan öldü

Hamileliğini anbean takipçileriyle paylaşan ünlü YouTuber Nicole Thea, bebeğini kucağına alamadan öldü. Genç fenomenin ani ölümü sevenlerini yasa boğdu.

Ünlü YouTuber’ın acı sonu! Bebeğini kucağına alamadan öldü
Ailesi ve hayranlarını yasa boğan genç kadının ölümü korkunç bir trajedi taşıyor.
24 yaşındaki Nicole Thea’nın ani ölümü akıllarda hayatını doğum yaparken mi kaybetti sorusunu doğurmuştu.

Doğum yapmasına çok az kalan yıldızın doğmamış erkek bebeğiyle birlikte hayatını kaybettiğini açıklayan ailesi ölümün doğum sırasında gerçekleşmediğini söyledi.

Nicole geçtiğimiz günlerde YouTube kanalında yayınladığı bir videoda takipçileriyle hamileliğinin gidişatını paylaşmıştı.

Talihsiz kadın videoda kendini kötü hissettiğini söylemiş “Ölüyormuş gibi hissediyorum” ifadesini kullanmıştı.

Metro.co.uk sitesindeki haberde de Nicole’un doğum yaparken ölmediği, ölümüyle ilgili detayların önümüzdeki günlerde netleşeceği bilgisi yer alıyor.
Nicole’un kendisi gibi dansçı ve YouTuber olan sevgilisi ve çocuğunun babası olan 20 yaşındaki Global Boga da geçtiğimiz günlerde bir video yayınlayarak sevgili oğlumuzun pazartesi günü doğmasını bekliyoruz paylaşımı yapmıştı.
Nicole’ün annesi kızının ölümünden sonra yaptığı Instagram paylaşımında ‘Kızımın tüm sevenleri ve destekçilerine sesleniyorum: Kızımı ve Reign adını vermeyi planladığı doğmamış oğlunu kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içindeyiz’ sözleriyle yürekleri burktu.
Nicole Thea, çektiği videolarda hamileliğinin gayet güzel geçtiğini ve sağlıklı olduğunu belirtiyordu. Ancak YouTube fenomeni son paylaştığı videolardan birinde ‘Bu bebek sanki beni yiyormuş gibi hissediyorum’ ifadesini kullanmıştı.
Nicole ayrıca hamileliğimde sürekli nefessiz kalıyorum, nefes almakta zorlanıyorum ifadesini de kullanmıştı.
Hayranları büyük bir üzüntü içinde bebeğini göremeden ölen ünlü fenomenin ölüm sebebini öğrenmeyi bekliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X