Uraz Kaygılaroğlu’ndan kafa karıştıran paylaşım

2019 yılında 5 yıllık eşi Melis İşiten’den boşanan Uraz Kaygılaroğlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım kafaları karıştırdı. Paylaşım, aşk söylentilerini adeta doğruladı.

Uraz Kaygılaroğlu’ndan kafa karıştıran paylaşım

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nun özel hayatında flaş bir gelişme yaşandı. Kaygılaroğlu, yanındaki kişiyle samimi bir pozunu sosyal medya hesabından paylaştı.

Snob Magazin’in iddiasına göre Uraz Kaygılaroğlu, menajer Önem Günal’ın ekibinde yer alan genç basın danışmanı ve oyuncu menajeri Gamze Okutucu ile aşk yaşıyor.

OYUNCU MENAJERİ

Gamze Okutucu, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünden mezun olduktan sonra İspanya’da öğrenim hayatına devam etti, film festivallerinde sponsorluk ve etkinlik organizasyonu alanlarında çalıştı. Ardından freelance sanatçı menajerliği ve etkinlik organizasyonları yapan Okutucu, 2017 yılından itibaren Önem Günal Menajerlik ajansı bünyesinde Reklam ve Basın Danışmanlığı yanı sıra oyuncu menajerliği yapıyor.

2019 YILINDA BOŞANDI

Uraz Kaygılaroğlu, 2019 yılında Melis İşiten’den boşanmıştı. Kaygılarığlu, eski eşiyle kızları Ada için sık sık bir araya geliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X