‘Uyumsuz bir eş adayıyım’

Özel hayatında aradığı mutluluğu bir türlü bulamayan Deniz Çakır, uyumsuz biri olduğu öz eleştirisinde bulundu ve evliliği beceremeyeceğini itiraf etti.

‘Uyumsuz bir eş adayıyım’

EN AZINDAN DÜRÜSTÜM

Ünlü oyuncu Deniz Çakır, özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu. Aşk hayatında şansı pek yaver gitmeyen Çakır, ‘Evlenmeden önce bambaşka hayatlar yaşayan iki insanın her gün beraber uyanmasının sıkıcı hale gelmesi çok tabii. Belki doğru insanı bulduğumda eskisinden daha az sıkıcı olabilirim ama benim hırçınlıklarım var. Ben uyumsuz bir eş adayıyım. En azından bu konuda dürüstüm’ dedi.

ŞARKICILIK İDDİAM YOK

Öte yandan Metin Özülkü yönetmenliğinde ilk albümünü hazırlayan Deniz Çakır, usta müzik adamının yönlendirmesiyle şarkı sözlerini de kendisinin yazdığını söyledi. Çok heyecanlı olduğunu dile getiren Çakır, ‘Ben her zaman birşeyler karalıyordum ama şarkı sözü yazmak çok başka bir iş. Albüm yapıyorum ama haddimi de biliyorum. Şarkıcılıkla ilgili büyük bir iddiam yok’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X