Vagner Love aşkı yeniden alevlendi

Samet Aybaba, Beşiktaş’ta aradığını bulamayan forveti mutlaka istiyor

Vagner Love aşkı yeniden alevlendi

Spor Toto Süper Lig’i yakından bir forvet isteyen Aybaba’nın Brezilyalı forvetin aradığı özelliklere sahip bir isim olduğunu yönetimle bir kez daha paylaştığı ifade edildi.

Devre arası transfer döneminin başlamasına az bir süre kala Bursaspor’da hareket devam ediyor. Eksik bölgelere arayış içersinde olan yeşil beyazlılar’da Teknik Direktör Samet Aybaba, forvet mevkisine mutlaka bir transfer istiyor. Tecrübeli teknik adamın, sezon başında da gündeme gelen ancak transferi gerçekleşmeşyen Vagner Love için tekrar nabız yokladığı öğrenildi. 

KADROYA GİREMİYOR

Spor Toto Süper Lig’i yakından bir forvet isteyen Aybaba’nın Brezilyalı forvetin aradığı özelliklere sahip bir isim olduğunu yönetimle bir kez daha paylaştığı ifade edildi. Bu sezon Beşiktaş’da forma şansı bulamayan ve hatta maç kadrosuna bile girmekte zorlanan tecrübeli forvet için Başkan Ali Ay’ın, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile bir görüşme yapması bekleniyor. 

O DA AYRILMAK İSTİYOR

Beşiktaş’la 2020 yılına kadar anlaşması bulunan 34 yaşındaki futbolcunun da devre arasında ayrılmak istediği belirtiliyor. Diafra Sakho ve Umut Nayir’den tam olarak istediği verimi alamayan Teknik Direktör Samet Aybaba’nın Love’yi ikna etmek için bizzat devreye de gireceği öğrenildi. Yeşil beyazlı takımda Sakho ve Umut Nayir 15 hafta sonunda rakip fileleri 2’şer kez havalandırdı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X