‘Vefa ve etik kavramları yok olmuş’ demişlerdi! cevap gecikmedi

Oyuncu Nergis Kumbasar, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Yeniden çekilecek olan Sihirli Annem’in Dudu’su Nergis Kumbasar, dizinin ilk versiyonunda yer alan ancak yeni versiyona çağrılmayan eski oyuncuların yaptığı sitem dolu açıklamalara cevap verdi.

‘Vefa ve etik kavramları yok olmuş’ demişlerdi! cevap gecikmedi

Sihirli Annem dizisinin yeni versiyonu için provaya geldiğini söyleyen Kumbasar, ilk dizide yer alan isimlerin dizi için kendileriyle iletişime geçilip fikirleri alındığı iddialarına tepki göstererek “Vefa ve etik gibi kavramlar yok olmuş” diyerek sosyal medyadan yaptıkları açıklamaya cevap verdi.

sihirli annem

Acun Ilıcalı’nın yeni kurduğu dijital platform olan Exxen’de, bir döneme damga vuran Sihirli Annem dizisi yeniden çekilecek. Ancak eski dizide rol alan oyuncular bu kez kadroda yer almayacak.

ORTAK AÇIKLAMA YAPTILAR

Kendilerine teklif gelmediğini belirten Sihirli Annem’in eski oyuncuları İnci Türkay, Gizem Güven, Şahap Sayılgan, Jess Molho, Michele Cedolin, Zeynep Özkaya ve Jennifer Boyner Instagram hesaplarından ortak bir açıklama yayımladı.

IMGL1351

Açıklamada, “Yeni seride bize yer verilmeyeceği ve başka bir kadro ile yayına gireceğini haftalar önce öğrenmiştik ve bu duruma saygı duyduk. Fakat bizlerle iletişime geçildiği, konuşulduğu ve fikirlerimizin alındığı gibi paylaşımlar yapılması tamamen gerçek dışıdır” ifadeleri yer aldı.

“BİRAZ ABARTILMIŞTIR”

Kumbasar eski oyuncuların yaptığı açıklamayı hatırlatan muhabirlere, “Buna Sihirli Annem’in yeni versiyon dediler. Yani eski oyuncuların bir tepki gösterdiklerini sanmıyorum. Çünkü dünyada da bu tip dizilerde kadrolar yenileniyor. Belki haberleri olmadı. Bu işin fıtratında var. Yıllar geçince kadrolar yenilenebiliyor. O biraz abartılmıştır” diye konuştu.

IMGL1353

Kumbasar ayrıca evde elinde dezenfektan şişesi ile gezdiğini söyleyip “Çift maske ve dezenfekten ile geziyorum. Zaten iş dışında da sokağa çıkmıyorum. Bugün dizinin provasına geldim. Zaten temizliğe çok dikkat eden bir tipim, çok fazla yabancılık çekmiyorum” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X