Yağmurda engellinin zor anları

Bursa’da aniden bastıran sağanak yağmura tekerlekli sandalyesiyle sokakta yakalanıp sırılsıklam ıslanan adama kimse yardım etmedi. Engelli adam, bir otobüsün yoldaki su birikintisinden geçmesiyle daha da zor anlar yaşadı. 

Yağmurda engellinin zor anları

Bursa’da sağanak yağış sabah saatlerinde etkili oldu. Yağmura hazırlıksız yakalanan Bursalılar sırılsıklam ıslanırken yağmurda en büyük sıkıntıyı engelli vatandaşlar yaşadı.

Engelli bir vatandaş evinden akülü aracıyla alışveriş yapmak için çıktı. Dönüş yolunda ani bastıran yağmura yakalanan engelli vatandaş sırılsıklam ıslanırken ona kimse yardım etmedi.

iha-20190711aw751430-3.jpg

Bu da yetmezmiş gibi otobüsün sıçrattığı suyla ıslanan adam bu duyarsız duruma uzun süre tepki gösterdi. Sırılsıklam ıslanan adam engelli aracıyla evinin yolu tuttu.

iha-20190711aw751430-5.jpg

Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar da zor anlar yaşarken, çatı altları ya da otobüs duraklarına sığınmak zorunda kaldılar. 

iha-20190711aw751430-8.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X