Yanlış yaparak yollarını bulacaklar

Kızları Deren ve Derin’in hayatına çok müdahale etmediğini belirten Defne Samyeli, onay verme mekanizmasının bir önemi olmadığına inandığını söyledi.

Yanlış yaparak yollarını bulacaklar

KÜÇÜK EVLENMEKTEN PİŞMAN DEĞİLİM

Stil danışmanlığını yapan Didem Dayıcıoğlu ile oyuncu Necip Memili’nin nikahına katılan Defne Samyeli, samimi açıklamalarda bulundu. İlk evliliğini 23 yaşında yapan Samyeli, ‘Ben çok küçük yaşta evlendim, boyumdan büyük çocuklarım var. Ne kadar güzel, bir daha hayatımda evlilik olabilir, neden olmasın? Her türlü açığım bu konuya’ dedi.

HER KARARLARINDA YANLARINDAYIM

Kızları Deren ve Derin ile ilgili de konuşan Defne Samyeli, onların özel hayatına karışmadığını dile getirdi. Samyeli, ‘Herkes seçimleriyle var hayatta. Doğrular, yanlışlar yapıp yollarını bulacaklar. Hayatta onay verme mekanizmasının çok önemli değil. Kendilerine zarar verecek bir durumun içinde olmadıkları müddetçe anne olarak her karalarında yanlarında olurum’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X