Yaprak Dökümü’nün Ayşe’si Şebnem Ceceli’nin son hali!

Yayınlandığı döneme damga vuran ‘Yaprak Dökümü’ dizisinde, Tekin Ailesi’nin en küçük kızı ‘Ayşe’yi canlandıran Şebnem Ceceli büyüdü. Dizinin ardından eğitimine ağırlık veren Ceceli, Hukuk fakültesini kazandı. ‘Yaprak Dökümü’nde ‘Fikret’e hayat veren Bennu Yıldırımlar, yıllar sonra dizide kardeşini canlandıran genç oyuncu ile bir araya geldi.

Yaprak Dökümü’nün Ayşe’si Şebnem Ceceli’nin son hali!

Reşat Nuri Güntekin’in aynı adlı eserinden ekrana uyarlanan ‘Yaprak Dökümü’ dizisi tam beş sezon boyunca ekranlara geldi.

Bazen güldüren bazen ağlatan fenomen dizi, karakterlerinden konusuna kadar büyük ilgi gördü. 2010 yılında final yapan dizide rol alan birçok isim başarı merdivenlerini hızla tırmanarak, Türkiye’nin en çok konuşulan oyuncuları arasına girdi.

Dizinin oyuncuları; Halil Ergün, Güven Hokna, Deniz Çakır, Gökçe Bahadır, Fahriye Evcen, Bennu Yıldırımlar ve Hasan Küçükçetin farklı yapımlarla izleyici karşısına çıkmaya devam ettiler.

Evin en küçük üyesi ‘Ayşe’ yani Şebnem Ceceli ise eğitimine ağırlık verdi ve ekrandan uzaklaştı.

Uzun bir aradan sonra dizide ablasını canlandıran Bennu Yıldırımlar’la buluşan Ceceli, emeklerinin karşılığını aldı.

“GURUR DUYDUM”

Bennu Yıldırımlar, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafa, “Uzun bir aradan sonra, ‘Yaprak Dökümü’nde en küçük kız kardeşimiz ‘Ayşe’yi oynayan Şebnem Ceceli‘yle buluştuk. O artık hukuk fakültesi öğrencisi. Gurur duydum. Yolu açık olsun” mesajını yazdı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X