Yarış atlarını eski eşine hibe etti

Işın Karaca, boşandığı eşi Tuğrul Odabaş’a değeri 1 buçuk milyon TL’yi bulan Bursa’daki 12 yarış atını bırakıp arkasına bakmadan gittiğini açıkladı.

Yarış atlarını eski eşine hibe etti

SGK’SINI BİLE BEN ÖDÜYORUM

Eşinden boşandıktan sonra müzisyen Can Yapıcıoğlu ile yeni bir aşka yelken açan Işın Karaca, hakkındaki iddiaları yanıtladı. Mustafakemalpaşa’ya bağlı Kumkadı Köyü’ndeki harada bulunan 12 yarış atını da Odabaş’a hibe ettiğini söyleyen Karaca, ‘Atların bakımı bende. Aylık masrafı 20-25 bin TL civarında.
12 maddelik bir boşanma protokolü yaptık. Benim huyum bu, gitmem gereken bir yerden hemen giderim’ dedi. Karaca, eski eşinin emekli olabilmesi için SGK primlerini de kendisinin ödediğinin altını çizdi.

TEK GÖREVİ KIZIMA BAKMAKTI

Eski eşinin atlar dışında tüm zamanını evde geçirmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getiren Işın Karaca, boşanma protokolünü imzalamaya gittiğinde aralarındaki tüm bağın koptuğunu da anlattı. Karaca, ‘Boşanma protokolü geldi, Tuğrul’dan imzamalasını istedim. Noterde buluşalım benim de isteklerim var dedi. Bana güvenmiyor musun dedim. Hayır dedi. Zaten orada tüm iplerim koptu. Atlar dışında bir işi yok. Evin bütün ihtiyaçlarını da ben karşılıyordum. Onun tek görevi Mia ile ilgilenmekti’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X