Yasak aşk yaşadığı iddia edilen Ece Erken’den flaş açıklama!

Sunucu Ece Erken’in evli olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli programda sunuculuk yapan Ece Erken iddialara cevap verdi.

Yasak aşk yaşadığı iddia edilen Ece Erken’den flaş açıklama!

Bir çocuk annesi Ece Erken’in, avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’yla birlikte olduğu ortaya çıktı. Erken, magazin gündemine bomba gibi düşen ilişkisi hakkında da ilk kez konuştu.

Evli ve iki çocuk babası olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu, eşinin Ece Erken’le olan ilişkisini öğrenince boşanma davası açtı.

Hakkında çıkan yasak aşk haberlerine dair Söylemezsem Olmaz programında açıklama yapan Ece Erken kendisini savundu. !Erken yeni ilişkisi hakkında “Ortada ne gizli ne de yasak bir şey yaşıyorum.

Kısa bir zaman öncesine kadar sizlerle de paylaştım. İlişkimi çalışma arkadaşlarımdan aileme kadar herkes biliyor.

Biz zaten birlikteliğimizi ortada yaşıyoruz” dedi. Şimdi tüm gözler Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun yapacağı açıklama çevrildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X