Yasak Elma’da nefes kesen gelişme! Böyle veda ediyor…

FOX’un pazartesi akşamları izleyiciyle buluşan Medyapım imzalı ‘Yasak Elma’ dizisinin 85. bölüm tanıtım videosu yayınlandı… Talat Bulut Yasak Elma’ya böyle veda ediyor…

Yasak Elma’da nefes kesen gelişme! Böyle veda ediyor…

Yasak Elma dizisi dün akşam 84. bölümüyle ekrana geldi. Yasak Elma’nın 85. yeni bölüm fragmanı da FOX TV tarafından yayınlandı.

Yasak Elma’da Talat Bulut’un canlandırdığı Halit Argun dönemi kapanıyor. Yeni bölüm fragmanında çılgına dönen Halit, Ender, Yıldız ve Şahika’yı evden kovmaya çalışıyor. Halit’in darbesiyle Yıldız’ın yere düştüğünü gören Ender araya giriyor. Ender, Yıldız ve Şahika’nın durdurmaya çalıştığı Halit merdivenlerden düşerek yere yığılıyor. Peki Yasak Elma’da Halit öldü mü?

Başrollerini Eda Ece, Talat Bulut, Şevval Sam , Gökhan Alkan, Can Nergis, Barış Kılıç ve Nesrin Cavadzade’nin paylaştığı Yasak Elma dizisi 84. bölümüyle 9 Kasım Pazartesi akşamı ekrana geldi. Yasak Elma’nın 16 Kasım Pazartesi ekrana gelecek olan 85. yeni bölümünden de çarpıcı bir fragman yayınlandı. Usta oyuncu Talat Bulut, Yasak Elma’dan ayrıldığını açıklamıştı. Yasak Elma’nın yeni bölümüne ise Halit Argun karakterinin ölümü damga vuracak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X