Yasak Elma’dan Sadakatsiz’e bomba transfer

FOX TV’nin dizisi Yasak Elma’dan Kanal D’nin fenomen dizisi Sadakatsiz’e bomba bir transfer gerçekleşti. Herkes yeniden Yasak Elma dizisine bekliyordu ters köşe yapıldı.

Yasak Elma’dan Sadakatsiz’e bomba transfer

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Eda Ece, Şevval Sam ile Nesrin Cavadzade’nin paylaştığı Yasak Elma’dan ayrılan Barış Kılıç’ın yeni dizisi belli oldu.

FOX TV’DEN KANAL D’YE TRANSFER OLDU
Son zamanlarda sürekli oyuncu değişikliği yaşanan Yasak Elma’dan ayrılan Kılıç’ın yeni bölümlerde diziye geri döneceği ileri sürülmüş ancak oyuncu iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı. Yaşanan yeni gelişmenin ardından yakışıklı oyuncu Kanal D’nin yayınlandığı ilk günden beri reyting rekorları kıran dizisi Sadakatsiz kadrosuna katıldığı ortaya çıktı.

Başrollerini Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un oynadığı fenomen dizide Barış Kılıç’ın Yeliz Kuvancı’nın canlandırdığı Bahar karakterine yakın bir ilişkide olacağı ileri sürüldü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X