Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece’den aşk pozları!

Yasak Elma dizisinde yıldızı parlayan ve herkes tarafından özel hayatı da dahil ilgiyle takip edilen güzel oyuncu Eda Ece, sevgilisi ile aşk pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece’den aşk pozları!

Fox Tv’de yayınlanan Yasak Elma dizisinde ‘Yıldız’ karakterine hayat veren başarılı oyuncu, en çok merak edilen ünlüler arasında.

18 yaşına kadar sevgilisi olmayan güzel oyuncu, sosyal medya hesabından sevgilisi Buğrahan Tuncer ile paylaştığı aşk pozları ile adeta büyüledi.

Eda Ece ile Buğrahan Tuncer’in ayrıldığı, kendinin Masterchef Türkiye jürisi Danilo Zanna ile bir ilişkisinin olabileceği tartışılıyordu.

Tüm bu iddiaları yakın zamanda reddeden Eda Ece, bir de sosyal medya hesabından sevgilisi ile fotoğraflarını paylaşarak bu iddiaları tamamıyla yalanlamış oldu.

Basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer’le çektiği selfie pozlarını Instagram’dan paylaşan Ece, “Gerçek hayat 2” notunu yazdı.

Güzel oyuncunun paylaşımına 500 bine yakın beğeni geldi. Seda Sayan da paylaşıma “Bebeğim” yorumunu yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X