Yasmin Erbil’e babası Mehmet Ali Erbil sorulunca… Yanıtı şoke etti

Geçtiğimiz günlerde Ali Biçim’le bir mekandan çıkarken görüntülenen Yasmin Erbil yine gecelerde görüntülendi. Erbil kendisine babası sorulunca verdiği yanıtla şoke etti.

Yasmin Erbil’e babası Mehmet Ali Erbil sorulunca… Yanıtı şoke etti

Yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil önceki akşam Arnavutköy’de bir mekan çıkışı görüntülendi. Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil, geçtiğimiz günlerde de sosyal medya fenomeni Ali Biçim’le İstanbul’da bir mekanda görüntülenmişti.

Sık sık babası hastayken yaptığı cesur paylaşımlarla tepki çeken Erbil kendisine sorulan soruya verdiği yanıtla da olay oldu.

Geçtiğimiz gün Ali Bey’le görüntülendiniz sorusuna Erbil “evet bu gün de başka bir erkek arkadaşım” diyerek alaylı şekilde güldü.

cesur-paylasimlariyla-elestirilerin-hedefi-olan-718256_1041_12_b

Babasının ağır bir hastalık geçirmesine rağmen sürekli gece hayatında görüntülenmesinin tepkiye neden olması hakkında soru sorulunca Yasmin Erbil ise “ne yapalım, ölelim mi?” diyerek yanıt verdi.

Yasmin Erbil’in babası Mehmet Ali Erbil uzun süredir kaçış sendromu hastalığı ile mücadele ediyor.

Uçankuş

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X